Nieuws over de Nonnerie

Pasen in de Nonnerie is een feest!

26-02-2015

Omdat we 1e Paasdag volgeboekt zijn, zijn wij nu 2e Paasdag geopend!

De Nonnerie is 2e Paasdag (6 april) vanaf 12.00 uur geopend voor de lunch en vanaf 17.30 uur geopend voor het diner. Met de lunch serveren wij een feestelijke paaslunch om te delen en met het diner een uitgebreid 4-gangen paasdiner.

Kinderen 
Ook de kinderen hebben met Pasen plezier bij de Nonnerie! Paaseitjes schilderen, spelletjes spelen en een film kijken, voor ieder wat wils. Wat zij eten, overleggen we met u en met hen op de dag zelf.

Feestelijk afsluiten doen we met een verrassing bij vertrek!

Menu Pasen 2015

Shared lunch 
Gezellig tafelen met de familie of met vrienden. Deze lunch bestaat uit allemaal kleine gerechtjes om te delen met elkaar. 

Paassoep met rijkelijk garnituur

Koud

Diverse Bourgondische broodsoorten van Pain de Mer met gezouten boter, olijfolie,
basilicum pesto, tapenade van taggiasche olijf, aioli
Zeebaars tartaar met kerrie quinoa, crostini’s van zuurdesem en mayonaise van olijfolie
Steak tartare met gepocheerd kwartelei en truffel mayonaise
Salade Caprese; buffel mozzarella met gemarineerde cerise tomaten en pijnboompitten
Vitello Tonato; dun gesneden kalfsmuis met tonijn mayonaise, kappertjes, Parmezaan en noten sla
Geitenkaas op bruchetta met lavendelhoning en geroosterde walnoten

Warm

Geroosterde Polderscharrelhoen met gepofte aardappel, gebakken paddenstoelen en sugarsnaps
Gegrilde daurade royale met fettuccine, gepofte tomaatjes, romige tuinkruiden saus
Het perfect gegaarde henne eitje met boter mousseline en morilles saus

Petit grand dessert

Hemelse modder met karamelschuim
Pannacotta van sinaasappel met siroop van sinaasappel
Bread en butter pudding met vanille roomijs
Gemarineerde ananas met gezouten crumble

Diner
Heerlijk genieten van een 4-gangen diner met vrienden of familie.

Amuses
signaturen van de chef

Label Rouge zalm
a la minute gerookt met arenkha kaviaar, salade van Belle de Fontenay aardappel,
sponge cake van dragon en structuren van taggiasche olijf

‘Henne ei & Morilles’
het perfecte eitje met gestoofde morilles, boter mousseline,
schuimende morille saus en gerookte macadamia

Texels Lam van de Big Green Egg
lamszadel van de Big Green Egg met getoaste lamsnek, gnocchi met saus van eekhoorntjesbrood
geglaceerde tuinerwtjes, bospeen vichy en jus met 15 specerijen

‘Moulleaux’
warm chocoladetaartje met lopende vulling van Guanaja chocolade, een namaleka van sinaasappel en Guanaja
sorbet van pure chocolade met sinaasappel

Prijs
Shared lunch € 35,00 p.p.
Viergangendiner € 49,00 p.p.

Reserveer direct! Meer informatie? Tel. 0346-562201 of mail info@nonnerie.nl. 

Foto Foto Foto